top of page
OM OSS

OM OSS

Repstad Anlegg AS er en av Sørlandets største og mest solide anleggsentreprenører. Vår historie startet med én mann og én traktor for over 70 år siden. Mye har endret seg siden da. I dag er vi en robust aktør med dyktige og erfarne medarbeidere, og en stor og moderne maskinpark. Vår virksomhet er omfattende, og vi håndterer både små og store totalprosjekter innenfor tomteutbygging, vei, vann og avløp for privat personer, næringsaktører og det offentlige. 

bru1080.jpg

I 2020 ble det skrevet et nytt kapittel i Repstad Anleggs historie. Det kom inn nye eiere og det ble vedtatt å bygge selskapet som en større organisasjon med flere nye fagdisipliner. Det geografiske nedslagsfeltet har også blitt større. Vi jobber i dag over hele landet med stort spekter av kunder og oppdrag. 

Noe er likevel det samme. Helt siden oppstarten har vi holdt til i Søgne.

Selv om veksten har vært betydelig og ambisjonen er å bli en av Norges ledende anleggsentreprenører, så glemmer vi ikke vår historie og hvor vi hører hjemme. 

5-mann-og-bil1080.jpg
_BKF7266.jpg

Vi er med på å forme landet vårt. Vi bruker store maskiner og rå kraft til å fjerne, endre og bygge. Men det er bare verktøyene våre. Det er folka våre og deres kompetanse og erfaring, som er kjernen i vår virksomhet. Det er de som finner de gode løsningene, som sikrer at hensyn til miljø og mennesker blir ivaretatt, og som gjør at våre kunder kan være trygge på at vi alltid leverer som avtalt. 

Våre kunder har tillitt til oss, og vi jobber hardt for å vise oss tillitten verdig. Derfor er vår strategi kontinuerlig utvikling og forbedring. Vi satser tungt på ny kompetanse, ny teknologi og nye maskiner, og vi har opprettet nye avdelinger med spesialkompetanse innen betongkonstruksjoner. I 2021 kjøpte vi de to sjøentreprenørselskapene Agder Marine og Viken Sjøtjeneste. Gjennom oppkjøpene er Repstad Anlegg en komplett anleggsentreprenør for land og sjø.

mudring1080.jpg
5-og-bil1080.jpg

Repstad Anlegg er i dag et konsern med solide, ambisiøse og langsiktige i eiere. Det gir trygghet for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. 

 

Konsernet er eiet av LGA Holding AS, Repstad AS, BOW Holding AS, Tåka Holding AS og Rolf Stig Prestvold. Lars Gunnar Andersen er styreleder og Bernt Olav W. Holen er daglig leder. 

bottom of page