top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMona Stensholdt

Sandås Anlegg - del av Repstad Anlegg

Oppdatert: 19. mai 2023

Fra og med 1. februar 2022 ble Sandås Anlegg AS en del av Repstad Anlegg. Dette er en stor og hyggelig nyhet for oss som jobber i både Repstad og Sandås.


Sandås Anlegg vil fortsette individuelt som før, men nå som et heleid datterselskap. Vi ser allerede potensiale for å samarbeide på tvers av prosjekter, samt at oppkjøpet også vil være med å styrke vår konkurransekraft og leveranseevne i østre deler av Agder. Totalt sett vil vi bli et bedre rustet firma til å påta oss større og mer komplekse oppgaver.


I og rundt Arendal forventer vi at det vil bli betydelig utbud av grunnarbeidsentrepriser i tiden som kommer. Byggingen av batterifabrikken til Morrow er allerede i gang, og vi tror ikke det stopper der. Det er store offentlige og private investeringer under planlegging. Som vi meldte før jul, har vi kjøpt rettighetene et større tomteområde i Arendal som vi jobber med å omregulere til industritomter. Her vil Repstad Anlegg og Sandås Anlegg sannsynligvis ha arbeid sammen i lang tid så fort vi er ferdige med reguleringsarbeidet.


Sandås Anlegg har en innholdsrik maskin og utstyrspark, med god ordrehorisont. Det er 22 ansatte i firmaet, som ledes av Asbjørn Sandås. Han vil også fortsette som daglig leder. Sandås Anlegg har over flere år hatt en stabil og imponerende høy lønnsomhet, noe vi også vil være med å bidra til at fortsetter.


Comments


Commenting has been turned off.
Artikkelarkiv
bottom of page